Sobe

Captions line here

Za poslovne potrebe ili u privatnom uživanju u Slavonskom Brodu, Hotel Central nudi moderno uređene sobe. U svojoj ponudi sadrži tri vrste smještajnih jedinica: Standard sobu (jednokrevetnu ili dvokrevetnu), Deluxe sobu te hotelski apartman.

Svaka soba opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostu miran i ugodan boravaka, od Andoid Smart SAT televizora, telefona, mini bara, sefa, sustava grijanja i hlađenja do besplatnog bežičnog pristupa internetu.

Radi efikasnog korištenja energije, sve sobe povezane su u sustav tzv. inteligentnih soba, te se i pri samoj gradnji vodila posebna briga kako bi se optimizirala potrošnja energenata. Tako su prozori i vrata soba senzorima povezani s sustavom grijanja i hlađenja koji se automatski gase pri otvaranju prozora ili izlasku gosta iz hotelske sobe.

Katovi hotela povezani su stubištem i dizalom za goste. Također, jedna smještajna jedinica prilagođena je osobama s invaliditetom. Hotelskim gostima dostupan je besplatan parking u dvorištu hotela.